52 511 88 77 52 323 05 50 pn-czw 7:45-16, pt 7:45-15:30
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producenci
Produkt dnia
Pojemnik do segregacji odpadów  trojak mini 3 x 120 l
Pojemnik do segregacji odpadów trojak mini 3 x 120 l

długość  1000 mm
szerokość  412 mm
wysokość  654 mm/ 750 mm

354,00 zł 287,80 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35341
Osuszacz powietrza pochłaniacz wilgoci Zipper ZI-BAT50
Osuszacz powietrza pochłaniacz wilgoci Zipper ZI-BAT50

Budowlany osuszacz powietrza do 70 m² 900 W

Idealny do suszenia i osuszania ścian!

2 188,00 zł 1 778,86 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38575
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320  420  340  431  na zamek jednopunktowy
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320 420 340 431 na zamek jednopunktowy

Wys. 1800 mm
Szer.  600 mm
Głęb.  500 mm
Waga 35 kg

484,90 zł 386,00 zł 394,23 zł 313,82 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka

Długość: 900 mm Szerokość: 720 mm Wysokość: 1500 mm Wysokość zasypu: 900 mm Ciężar całkowity (bez wyposażenia): 220 kg Pojemność kosza zasypowego: 110 l Pojemność kosza zasypowego: 135 kg Wydajność (zależna od mie...

17 466,00 zł 14 200,00 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 10305
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas

Wymiary wys. x szer. x gł. [ mm ] zewnętrzne 1650 x 750 x 330 mm Waga [ kg ] 26,5 kg Dostępne kolory     
RAL 7035 Gwarancja 24 miesięcy Konstrukcja szafy metalowa Szafa zamykana zamkiem cylindrycznym z klamką

743,90 zł 604,80 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38472
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO

Agregat prądotwórczy K-AK2500 firmy Kaltmann to praktyczny generator prądu, służący do awaryjnego zasilenia sprzętu w gospodarstwie domowym czy podczas prac remontowych. Z powodzeniem może zasilać elektronarzędzia czy sprzęt AGD, ale sprawdzi się także w trakcie biwaku czy na kempingu.

729,00 zł 592,68 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 20471
Drabina przegubowa teleskopowa TeleMatic  KRAUSE
Drabina przegubowa teleskopowa TeleMatic KRAUSE

Drabina aluminiowa przegubowo-teleskopowa Krause TeleMatic to ogromne ułatwienie przy wszelkiego rodzaju pracach, zarówno w domu oraz na budowach. Zasięg pracy na drabinie tego typu może wynosić nawet 6,4 metra (4x5) zaś sama drabina po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Może posłużyć jako: drabina przystawna, drabina wolnostojąca (dodatkowo z adaptacją na schody) lub podest roboczy (wymagany dodatkowy pomost). Jej dopuszczalne obciążenie wynosi 150 kg i spełnia normy EN-131.

942,00 zł 765,85 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 32083
Zagęszczarka wibracyjna Mikasa 90 kg MVC F80H VAS
Zagęszczarka wibracyjna Mikasa 90 kg MVC F80H VAS

Płyta zagęszczająca wibracyjna do gruntu i asfaltu

6 589,00 zł 5 356,91 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37836
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony

Betonowe stoły do gier to gwarancja doskonałej zabawy. Dodatkowo dzięki nim każdy będzie miał możliwość skorzystania z rozrywki na świeżym powietrzu.

3 628,00 zł 2 949,59 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36798
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3  trzy-elementowa  model ST
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3 trzy-elementowa model ST

jako drabina wolnostojąca, przystawna i rozsuwana z możliwością ustawiania na nierównym podłożu, również na schodach i podestach.

984,00 zł 800,00 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37130
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC

do izolacji termicznej-akustycznej i ogniowej ścian wewnętrznych i zewnętrznych

27,81 zł 22,61 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36016
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów - wykonane na bazie standardowych pojemników dwu lub czterokołowych, plastikowych wykonane ze specjalnie stworzonego tworzywa sztucznego. Są niezwykle wytrzymałe mechanicznie oraz odporne na UV, zimno, nagrzewanie i chemikalia.

854,90 zł 695,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37192
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION

3 stanowiskowy: wymiary: 91 x 31 x h69 cm
Pojemność: 3 x 60 l worki lub 3 x 30 litrów wiaderka
4 stanowiskowy: wymiary: 121 x 31 x h69 cm
Pojemność: 4 x 60 l worki lub 4 x 30 litrów wiaderka

589,00 zł 549,00 zł 478,86 zł 446,34 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38351
Agregat prądotwórczy Kaltmann K-AP 2500 B
Agregat prądotwórczy Kaltmann K-AP 2500 B

Silnik: 1-cylindrowy, 4-suwowy, Paliwo: benzyna bezołowiowa, Zbiornik paliwa: 12L, Zbiornik oleju: 0,6l,
System startu: linkowy, EasyStart, Moc znamionowa: 2000W, Moc maksymalna: 2200W, Regulator napięcia: AVR,
Średnie spalanie: 1,6l/h, Gniazda: 2x230V, Waga: 38kg

749,00 zł 608,94 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37708
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN

Oczyszczanie ścieków bytowo-gospodarczych z gospodarstw indywidualnych na terenach pozbawionych sieci kanalizacyjnej.

3 222,00 zł 3 077,00 zł 2 619,51 zł 2 501,63 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 15707
Agregat malarski Titan Compact 190
Agregat malarski Titan Compact 190

Silnik 0,56 kW max. rozmiar dyszy - L/ 0,019" pistolet - LX-80 max. wydajność - 1,3 l / min max. ciśnienie natrysku - 200 bar długość węża - 15 m

2 999,00 zł 2 438,21 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37595
 Agregat prądotwórczy Zipper ZI-STE950A
Agregat prądotwórczy Zipper ZI-STE950A

przenośny agregat prądotwórczy 

572,00 zł 465,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38580
Rękawiczki jednorazowe czarne  rozmiar L 50 par
Rękawiczki jednorazowe czarne rozmiar L 50 par

Rękawiczki jednorazowe rozmiar L

74,52 zł 69,50 zł 60,59 zł 56,50 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39020
Ławka parkowa metalowa długość 194 cm SPARTAN
Ławka parkowa metalowa długość 194 cm SPARTAN

Długość ławki – 194cm.
Szerokość ławki – 55cm.
Wysokość całkowita ławki– 76cm.
Wysokość siedziska ławki– 42cm.
Szerokość siedziska ławki– 40cm.
Długość siedziska ławki– 170cm.
Stelaż z rury stalowej – fi 60mm.

617,00 zł 557,00 zł 501,63 zł 452,85 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 33098
Suszarka do rąk biała lub srebrna MDF 2000 WARMTEC
Suszarka do rąk biała lub srebrna MDF 2000 WARMTEC

napięcie zasilające: ~230V/50Hz
moc grzewcza: 2000W
zasięg czujnika: 5-20cm
temperatura powietrza: >54°C
prędkość powietrza >58km/h
średni czas suszenia ok. 30 sekund
waga: 2,4kg
wymiary: 255x240x230mm

212,00 zł 196,00 zł 172,36 zł 159,35 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37863
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Pojemnik do segregacji odpadów TROJAK
Pojemnik do segregacji odpadów TROJAK
Ze względu na swój rozmiar pojemnik pomaga uczyć nawyku segregacji odpadów już od najmłodszych lat.
Pojemniki stosowane są w szkołach, przedszkolach, domach, miejscach użyteczności publicznej i centrach handlowych.
529,00 zł 477,00 zł 430,08 zł 387,80 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35340
Kosz do segregacji odpadów do wewnątrz lub na zewnątrz
Kosz do segregacji odpadów do wewnątrz lub na zewnątrz

pojemniki na odpady

Cena do negocjacji 0,01 zł 0,01 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38420
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320  420  340  431  na zamek jednopunktowy
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320 420 340 431 na zamek jednopunktowy

Wys. 1800 mm
Szer.  600 mm
Głęb.  500 mm
Waga 35 kg

484,90 zł 386,00 zł 394,23 zł 313,82 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Suszarka do rąk kieszeniowa 1900W  Monsun Srebrna Faneco
Suszarka do rąk kieszeniowa 1900W Monsun Srebrna Faneco

Moc znamionowa: 1900 W
Typ silnika: Szczotkowy
Sposób uruchamiania: Automatyczny - fotokomórka
Sposób suszenia: Strumień powietrza ściąga wodę z dłoni
Poziom hałasu: 73 dB (z odległości 2 m)
Prędkość powietrza: 95 m/s

1 709,00 zł 1 573,00 zł 1 389,43 zł 1 278,86 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38503
Suszarka do rąk automatyczna Mistral 2000 W Faneco
Suszarka do rąk automatyczna Mistral 2000 W Faneco

Materiał obudowy Plastik ABS
Moc znamionowa 2000 W
Odległość wymagana do uruchomienia 5 - 20 cm
Poziom hałasu 60 dB
Wydmuch powietrza 2,7 m²/min
Prędkość powietrza >15 m/s
Temperatura suszenia 50 °C

175,00 zł 155,00 zł 142,28 zł 126,02 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38498
Odśnieżarka SFR 65 Lumag silnik 5,5 KM
Odśnieżarka SFR 65 Lumag silnik 5,5 KM

Moc silnika: 5,5 KM przy 3600 obr / min
Szerokość odśnieżania:620 mm
Wysokość zbierania śniegu: 510 mm
Średnica świdra zbierającego śnieg: 315 mm
Wyrzucanie śniegu na odległość: 8-10 m

2 999,00 zł 2 939,00 zł 2 438,21 zł 2 389,43 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37231
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN

Oczyszczanie ścieków bytowo-gospodarczych z gospodarstw indywidualnych na terenach pozbawionych sieci kanalizacyjnej.

3 222,00 zł 3 077,00 zł 2 619,51 zł 2 501,63 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 15707
Suszarka do rąk BarrelFlow ABS biała lub srebrna ABS
Suszarka do rąk BarrelFlow ABS biała lub srebrna ABS

moc grzewcza: 2500W
zasięg czujnika: 5-20cm
temperatura powietrza: >54°C
prędkość powietrza 108km/h
średni czas suszenia 15 sekund
waga: 2,9kg
wymiary: 235x265x210mm

354,00 zł 339,00 zł 287,80 zł 275,61 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35547
Daszek nad drzwi wejściowe zadaszenie Turkus  Economic
Daszek nad drzwi wejściowe zadaszenie Turkus Economic

Wymiar 140x82x19,5 cm
Waga: 2,8 kg
Szybki montaż: ok. 30 min
Wytrzymuje duże obciążenie: do 80 kg
Uszczelka przyścienna zapewniająca dobre przyleganie daszku do ściany
Rynienka odprowadzająca wodę
Odporne na promienie UV

319,00 zł 298,70 zł 259,35 zł 242,85 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38556
Wiązarka akumulatorowa do zbrojeń na drut wiązałkowy TJEP ULTRA GRIP 3G  25  -40- 58
Wiązarka akumulatorowa do zbrojeń na drut wiązałkowy TJEP ULTRA GRIP 3G 25 -40- 58

Mocna 18V 4Ah bateria Li-ion 4000 – 5000 wiązań na jedno ładowanie
wiązanie w 0.6–0.8 s

6 999,00 zł 6 689,00 zł 5 690,24 zł 5 438,21 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38750
Pojemnik na piasek sól skrzynie na piasek 100-150-300 kg
Pojemnik na piasek sól skrzynie na piasek 100-150-300 kg

Pojemnik na piasek sól skrzynie na piasek G002 Może służyć jako pojemnik na piasek i sól w okresie zimowym, zarówno w gospodarce komunalnej jak i prywatnych posesjach, albo praktyczny schowek  szczelnie zabezpieczony przed warunkami atmosferycznymi. Pojemnik na piach i sól wykonany jest z polietylenu

370,00 zł 349,00 zł 300,81 zł 283,74 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37844
Pojemnik na Bio Odpady lub do Segregacji DUO
Pojemnik na Bio Odpady lub do Segregacji DUO

Numer katalogowy S036 Pojemność (l) 40 Wysokość (cm) 46 Szerokość (cm) 45 Głębokość (cm) 33 wykonane z laminatów poliestrowych wzmacnianych włóknem szklanym dostępne pojemności 300, 400, 600, 800 i 1000 l
barwione żelkotami w dowolnych kolorach wyposażone w 4 koła jezdne, 2 hamulce dostępne z klapą płaską lub przystosowaną do segregacji odpadów estetyczne i funkcjonalne

126,00 zł 116,00 zł 102,44 zł 94,31 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38197
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium