52 323 05 50 /51 /53 /61 pn-cz 7:30-16:30, wt 7:30-17, pt 7:30-16
Producenci
Produkt dnia
Zaprawa do klinkieru z trasem Sopro KMT 402
Zaprawa do klinkieru z trasem Sopro KMT 402

cementowa z dodatkiem trasu do muro­wa­nia i fugowania murów z cegły klinkierowej Sopro KMT kolor jasnoszary

33,64 zł 27,35 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 1956
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Grill gazowy Heron 10,50 kW Landmann
Grill gazowy Heron 10,50 kW Landmann

Grille gazowe Landmann cechuje: najwyższej jakości wykonanie, nowoczesne wzornictwo wszechstronna funkcjonalność produktówGril posiadatermometr w pokrywie; malowaną proszkowo pokrywe, boczne półki i panel przedni; zintegrowany piecozapalacz;

 
 
999,90 zł 909,90 zł 812,93 zł 739,76 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36305
Szlifierka kątowa 125 mm  950 W DED7951 Dedra
Szlifierka kątowa 125 mm 950 W DED7951 Dedra

Szlifierka posiada blokadę wrzeciona, Przestawianie osłony bez narzędzi, Posiada tryb pracy ciągłej, Ergonomiczny uchwyt zapewnia wysoki

163,90 zł 148,90 zł 133,25 zł 121,06 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37411
Szlifierka kątowa 125 mm 750 W METABO  Kod 601231000
Szlifierka kątowa 125 mm 750 W METABO Kod 601231000

Ciężar bez kabla 1.8 kg Długość kabla 2.5 m Moc oddawana 450 W Prędkość obrotowa na biegu jałowym 11000 /min Prędkość obrotowa pod obciążeniem 7000 /min

283,90 zł 259,00 zł 230,81 zł 210,57 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 33612
Szlifierka kątowa 125 mm 900W M14 59G087 Graphite
Szlifierka kątowa 125 mm 900W M14 59G087 Graphite

napięcie: 230V ~50Hz moc: 900W średnica tarczy: 125mm średnica otworu tarczy: 22mm waga 1,9 kg, 
prędkość obrotowa: 12000 min-1 typ uchwytu: M14 

174,00 zł 155,90 zł 141,46 zł 126,75 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37554
Szlifierka kątowa 125mm 820W 6681 TRESNAR
Szlifierka kątowa 125mm 820W 6681 TRESNAR

Napięcie: 230V / 50Hz Pobór mocy: 820W Średnica tarczy: 125mm Prędkość obrotowa bez obciążenia: 4000-11000/min

198,00 zł 179,90 zł 160,98 zł 146,26 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37552
Szlifierka kątowa 125 mm 1900 W BOSCH GWS 19-125 CI
Szlifierka kątowa 125 mm 1900 W BOSCH GWS 19-125 CI

Ciężar bez kabla 2,4 kg Nominalna prędkość obrotowa 11500 min-1 w zestawie: kołnierz mocujący, osłona, nakrętka blokująca Rękojeść dodatkowa z systemem Vibration Control Klucz widełkowy

869,00 zł 792,00 zł 706,50 zł 643,90 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37166
Szlifierka kątowa 125 mm 800 W  DeWalt  DWE4057
Szlifierka kątowa 125 mm 800 W DeWalt DWE4057

Moc pobierana 800 W Prędkość bez obciążenia 11800 obr/min Maks. średnica tarczy 125 mm Gwint wrzeciona M14
Masa 1,8 kg

306,90 zł 287,00 zł 249,51 zł 233,33 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 14044
Szlifierka kątowa 125mm 1400W MAKITA GA5040C
Szlifierka kątowa 125mm 1400W MAKITA GA5040C

Moc znamionowa: 1400 W Prędkość obrotów na biegu jałowym: 2800 - 11000 obr/min Średnica tarczy: 125 mm
Gwint wrzeciona: M14 x 2 Wymiary (DxSxW): 303 x 140 x 116 mm Ciężar: 2,5 kg

689,00 zł 649,90 zł 560,16 zł 528,37 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37559
Szlifierka kątowa 230 mm 2400 W DED 7953 Dedra
Szlifierka kątowa 230 mm 2400 W DED 7953 Dedra

Moc (W) 2400, waga 4,87 kg, obroty na biegu jałowym (min-1) 6300, średnica tarczy szlifierskiej (mm) 230
Łagodny rozruch + Włącznik z blokadą załączenia + Beznarzędziowa regulacja tarczy +

369,90 zł 343,90 zł 300,73 zł 279,59 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37413
Szlifierka kątowa 230 mm 2000W  Metabo kod 606420260
Szlifierka kątowa 230 mm 2000W Metabo kod 606420260

Średnica tarczy szlifierskiej 230 mm Moc znamionowa 2000 W Moc oddawana 1350 W Prędkość obrotowa na biegu jałowym 6600 /min Prędkość obrotowa pod obciążeniem 4500 /min

544,00 zł 514,90 zł 442,28 zł 418,62 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37557
Szlifierka kątowa 230 mm 2400 W  59G206 Graphite
Szlifierka kątowa 230 mm 2400 W 59G206 Graphite

Masa: 5,7 kg Moc: 2400W Napięcie: 230V Typ uchwytu: M14 Ilość obrotów: 6000min⁻¹ Rozmiar tarczy: 230x22.2mm
Wymiary (DxW): 548x135mm  Posiada wielopozycjną rękojeść boczną i szybki system mocowania osłony tarczy

339,00 zł 306,90 zł 275,61 zł 249,51 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37553
Szlifierka kątowa 230 mm 2200 W GWS 22-230 LVI Bosch
Szlifierka kątowa 230 mm 2200 W GWS 22-230 LVI Bosch

Średnica tarczy: 230 mm Moc: 2200 W Regulacja obrotów: nie Max prędkość obrotowa: 6600 rpm Masa: 5,4 kg

1 089,00 zł 1 025,90 zł 885,37 zł 834,07 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37558
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium