52 323 05 50 /51 /53 /61 pn-cz 7:30-16:30, wt 7:30-17, pt 7:30-16
Producenci
Produkt dnia
Zaprawa do klinkieru z trasem Sopro KMT 402
Zaprawa do klinkieru z trasem Sopro KMT 402

cementowa z dodatkiem trasu do muro­wa­nia i fugowania murów z cegły klinkierowej Sopro KMT kolor jasnoszary

36,60 zł 29,76 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 1956
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Szklarnia ogrodowa przydomowa  DODO z poliwęglanu długość od 150 do 365 cm
Szklarnia ogrodowa przydomowa DODO z poliwęglanu długość od 150 do 365 cm

Szklarnia ogrodowa przydomowa  posiada 10 lat gwarancji na niezniszczenie przed gradem, Nadaje sie do upraw warzyw bezpiecznych dla zdrowiw

 

1 319,00 zł 1 273,00 zł 1 072,36 zł 1 034,96 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36775
Daszek łukowy z poliwęglanu zadaszenie łukowe
Daszek łukowy z poliwęglanu zadaszenie łukowe

Wysokiej jakości daszek wykonany z aluminium malowanego proszkowo i płyty poliwęglanowej. Są to lekkie zadaszenia przygotowane do samodzielnego montażu bez potrzeby użycia dod...

474,00 zł 434,90 zł 385,37 zł 353,58 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 10808
Piła przecinarka taśmowa do metalu PPK-115 PROMA
Piła przecinarka taśmowa do metalu PPK-115 PROMA

Piła taśmowa do metalu PPK-115 PROMA Przecinanie może odbywać się w płaszczyźnie prostopadłej do osi przecinanego materiału i pod dowolnym kątem w zakresie od 0 do 45 stopni. Materiał do ciecia może być podawany ręcznie lub dowolnym urządzeniem mechanicznym.

2 049,00 zł 1 947,00 zł 1 665,85 zł 1 582,93 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 33629
Szklarnia ogrodowa aluminiowa z poliwęglanu Plugin New
Szklarnia ogrodowa aluminiowa z poliwęglanu Plugin New

Szklarnia wyprodukowana jest z anodowanych profili aluminiowych i dostarczana jest wyłącznie z panelami wykonanymi z termoizolacyjnych podwójnych płyt poliwęglanu komorowego o grubości 4 mm.

1 499,00 zł 1 437,00 zł 1 218,70 zł 1 168,29 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36777
Geowłóknina Canvalan 150 I 2m x 50m 150g
Geowłóknina Canvalan 150 I 2m x 50m 150g

Geowłóknina Canvalan 150g/m2 z polipropylenu szerokości 4,30m do stosowania przy budowach drenażu, odwodnień oraz przy umacnianiu podbudowy pod małe naciski (chodniki, drogi rowerowe itp).

421,00 zł 383,00 zł 342,28 zł 311,38 zł
rol
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37100
Wiertarka stołowa PTB-16B/230 PROMA
Wiertarka stołowa PTB-16B/230 PROMA

Wiertarka stołowa PTB-16B/230 PROMA

1 389,00 zł 1 331,00 zł 1 129,27 zł 1 082,11 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 31942
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów - wykonane na bazie standardowych pojemników dwu lub czterokołowych, plastikowych wykonane ze specjalnie stworzonego tworzywa sztucznego. Są niezwykle wytrzymałe mechanicznie oraz odporne na UV, zimno, nagrzewanie i chemikalia.

829,90 zł 799,00 zł 674,72 zł 649,59 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37192
Element jastrychowy FERMACELL płyta gipsowo-włóknowa podłogowa grubość 20mm-1500x500mm
Element jastrychowy FERMACELL płyta gipsowo-włóknowa podłogowa grubość 20mm-1500x500mm

Płyty należą do grupy suchych podkładów są szybkie w montażu, skutecznie izolują ciepło i dżwięki.Grubość 20 mm, szerokość 1500 x 1500 mm.Istnieje możliwość zastosowania różnych posadzek, pokryć podłogowych i systemów ogrzewania

 

52,50 zł 41,90 zł 42,68 zł 34,07 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 2068
Tynk mozaikowy na grysach Bolix TM 31/1
Tynk mozaikowy na grysach Bolix TM 31/1

Tynk mozaikowy na grysach Bolix TM 31/1 opak.  to akrylowa, mozaikowa masa tynkarska do nakładania ręcznego służąca do wykonywania dekoracyjnych i ochronnych cienkowarstwowych wypraw tynkarskich na zewnątrz i wewnątrz budynków.

247,50 zł 215,22 zł 201,22 zł 174,98 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36392
Folia paroizolacyjna Stopair 1104
Folia paroizolacyjna Stopair 1104

Do izolacji ścian, stropów i dachów
Szer. 2,7 dł. 25 m, rolka 67,5 m2 Gramatura: 150g/m2
Grubość 0,2 mm, odporność na UV =10 lat

 

229,30 zł 209,20 zł 186,42 zł 170,08 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37293
Bariera chodnikowa z poprzeczką blokująca U12
Bariera chodnikowa z poprzeczką blokująca U12

Słupki dostępne są w wersji do wbetonowania. Standardowo słupek malowany jest farbą proszkową na kolor biały i oklejany pasami czerwonej folii odblaskowej. Dostępne są także bariery wykonane z rur o średnicy 60, 30mm w różnych długościach cena na zapytanie.

 
249,00 zł 239,90 zł 202,44 zł 195,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36399
Zagęszczarka VP 60
Zagęszczarka VP 60

Zagęszczarka płytowa VP-60 jest najmniejszą zagęszczarką oferowaną firmę Lumag. Niewielka masa 60 kilogramów oraz mocny silnik zapewniają wysoką wydajność pracy przy dużej wygodzie użycia.

1 654,90 zł 1 654,90 zł 1 345,45 zł 1 345,45 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37274
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl