Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producenci
Produkt dnia
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów - wykonane na bazie standardowych pojemników dwu lub czterokołowych, plastikowych wykonane ze specjalnie stworzonego tworzywa sztucznego. Są niezwykle wytrzymałe mechanicznie oraz odporne na UV, zimno, nagrzewanie i chemikalia.

854,90 zł 695,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37192
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 l etanol 75% antybakteryjny antywirusowy StopVirus
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 l etanol 75% antybakteryjny antywirusowy StopVirus

500 ml  Antybakteryjny i antywirusowy żel z gliceryną na bazie 75% etanolu do dezynfekcji.

26,00 zł 19,90 zł 21,14 zł 16,18 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39078
Nagrzewnica olejowa HNO-20 SKIVA
Nagrzewnica olejowa HNO-20 SKIVA

Moc prądnicy nominalna (kW) 20
Średnie zużycie paliwa 1,9
Pojemność zbiornika (w l) 12
Wydajność 550 m3/h
Regulacja mocy (w kW) płynna
Napięcie zasilające 220-240
Rodzaj paliwa olej napędowy
Odprowadzenie spalin nie

979,00 zł 795,93 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37706
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony

Betonowe stoły do gier to gwarancja doskonałej zabawy. Dodatkowo dzięki nim każdy będzie miał możliwość skorzystania z rozrywki na świeżym powietrzu.

3 799,00 zł 3 088,62 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36798
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3  trzy-elementowa  model ST
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3 trzy-elementowa model ST

jako drabina wolnostojąca, przystawna i rozsuwana z możliwością ustawiania na nierównym podłożu, również na schodach i podestach.

984,00 zł 800,00 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37130
Maska medyczna maseczka BFE>95%  z certyfikatem 25 szt
Maska medyczna maseczka BFE>95% z certyfikatem 25 szt

trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

39,98 zł 12,07 zł 37,02 zł 11,18 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39319
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas

Wymiary wys. x szer. x gł. [ mm ] zewnętrzne 1650 x 750 x 330 mm Waga [ kg ] 26,5 kg Dostępne kolory     
RAL 7035 Gwarancja 24 miesięcy Konstrukcja szafy metalowa Szafa zamykana zamkiem cylindrycznym z klamką

743,90 zł 604,80 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38472
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC

do izolacji termicznej-akustycznej i ogniowej ścian wewnętrznych i zewnętrznych

27,81 zł 22,61 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36016
Kosz na śmieci z daszkiem Kosz Miejski II
Kosz na śmieci z daszkiem Kosz Miejski II

Wysokość całkowita – 110 cm
Pojemność – 30 L
Wysokość pojemnika – 48 cm
Średnica wkładu – 28 cm
Popielnica we wkładzie – TAK
Wykonano z: Stal

313,00 zł 254,47 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37184
Dozownik łokciowy płynu do dezynfekcji w opcji ze stojakiem
Dozownik łokciowy płynu do dezynfekcji w opcji ze stojakiem

Pojemność  1 L
Dźwignia  Łokciowa
Obudowa  Stal nierdzewna, 1,2mm grubości
Wykończenie Mat
Materiał   AISI 304
Uzupełnianie Z opakowania zbiorczego
Zamknięcie Kluczyk
Wymiary  103 x 309 x 82 mm

313,00 zł 254,47 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39064
Nagrzewnica gazowa HNB-15 Skiva 16,5 kW
Nagrzewnica gazowa HNB-15 Skiva 16,5 kW

Moc grzewcza: 16,5 kW
Przepływ powietrza: 450 m3/h
Moc elektryczna: 28W
Zużycie gazu: 1,22kg/h
Zasilanie LPG Propan Butan G30
Ciśnienie gazu: 500mbar
Zabezpieczenie przed przegrzaniem

470,00 zł 399,00 zł 382,11 zł 324,39 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37705
Agregat malarski Titan Compact 190
Agregat malarski Titan Compact 190

Silnik 0,56 kW max. rozmiar dyszy - L/ 0,019" pistolet - LX-80 max. wydajność - 1,3 l / min max. ciśnienie natrysku - 200 bar długość węża - 15 m

3 066,45 zł 2 493,05 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37595
Pojemnik do segregacji odpadów  trojak mini 3 x 120 l
Pojemnik do segregacji odpadów trojak mini 3 x 120 l

długość  1000 mm
szerokość  412 mm
wysokość  654 mm/ 750 mm

399,00 zł 345,00 zł 324,39 zł 280,49 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35341
 Agregat prądotwórczy Zipper ZI-STE950A
Agregat prądotwórczy Zipper ZI-STE950A

przenośny agregat prądotwórczy 

559,00 zł 454,47 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38580
Ławka parkowa stalowo drewniana Gladiator
Ławka parkowa stalowo drewniana Gladiator

Długość Ławki 170 cm
Szerokość ławki 57 cm
Wysokość ławki 74 cm
Długość siedziska 170 cm
Szerokość siedziska 34 cm
Wysokość siedziska 42,5 cm

484,00 zł 393,50 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38732
Zagęszczarka wibracyjna Mikasa 90 kg MVC F80H VAS
Zagęszczarka wibracyjna Mikasa 90 kg MVC F80H VAS

Płyta zagęszczająca wibracyjna do gruntu i asfaltu

6 589,00 zł 5 356,91 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37836
Pojemnik na piasek i sól z tworzywa 80-120- 160 l
Pojemnik na piasek i sól z tworzywa 80-120- 160 l

 Dostępne kolory: żółty, niebieski, zielony, czerwony, szary Pojemniki przeznaczone są do składowania piasku, soli, sorbentu itp. Najczęściej stosowane do posypywania ulic, dróg lub jako zbiorniki przeciwpożarowe. Estetyczny wygląd ułatwia stosowanie w miejscach publicznych takich jak stacje benzynowe, przysta...

259,90 zł 211,30 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 30535
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320  420  340  431  na zamek jednopunktowy
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320 420 340 431 na zamek jednopunktowy

Wys. 1800 mm
Szer.  600 mm
Głęb.  500 mm
Waga 35 kg

569,00 zł 462,60 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION

3 stanowiskowy: wymiary: 91 x 31 x h69 cm
Pojemność: 3 x 60 l worki lub 3 x 30 litrów wiaderka
4 stanowiskowy: wymiary: 121 x 31 x h69 cm
Pojemność: 4 x 60 l worki lub 4 x 30 litrów wiaderka

626,00 zł 555,00 zł 508,94 zł 451,22 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38351
Płyn do dezynfekcji rąk  0,5 litra Draseptan S10 + 10 szt. maseczek z certyfikatem
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 litra Draseptan S10 + 10 szt. maseczek z certyfikatem

zawiera od 70-75% etanolu i 7% gliceryny usuwa wirusy, nie wymaga spłukiwania, nie wysusza rąk,

27,70 zł 18,99 zł 22,52 zł 15,44 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39523
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Drabina magazynowa jezdna PLS3  PLS5  Faraone
Drabina magazynowa jezdna PLS3 PLS5 Faraone

-Drabina jest wytrzymała i stabilna dzięki zastosowaniu stabilizatorów krzyżowych.
-Ergonomiczny uchwyt ułatwia zmianę wysokości drabiny.
-Wygodna w przechowywaniu i transporcie dzięki łatwemu systemowi składania
-Wysoka jakość wykonania, mocna, stabilna, bezpieczna i bardzo funkcjonalna drabina magazynowa

2 850,00 zł 2 708,90 zł 2 317,07 zł 2 202,36 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36581
Pojemnik do segregacji odpadów  trojak mini 3 x 120 l
Pojemnik do segregacji odpadów trojak mini 3 x 120 l

długość  1000 mm
szerokość  412 mm
wysokość  654 mm/ 750 mm

399,00 zł 345,00 zł 324,39 zł 280,49 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35341
Gazony ogrodowy betonowy Kombiflor
Gazony ogrodowy betonowy Kombiflor

Gazon Kombiflor wymiar: dł. 66x szer. 47x wys. 30cm 

36,20 zł 34,40 zł 29,43 zł 27,97 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38914
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt

Wodoodporne jednorazowe rękawiczki foliowe 
Kolor: przezroczysty
Klasa: spożywcza

4,20 zł 2,49 zł 3,41 zł 2,02 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39192
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION

3 stanowiskowy: wymiary: 91 x 31 x h69 cm
Pojemność: 3 x 60 l worki lub 3 x 30 litrów wiaderka
4 stanowiskowy: wymiary: 121 x 31 x h69 cm
Pojemność: 4 x 60 l worki lub 4 x 30 litrów wiaderka

626,00 zł 555,00 zł 508,94 zł 451,22 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38351
Malowarka drogowa  Power Liner 2850 2 pistolety TITAN
Malowarka drogowa Power Liner 2850 2 pistolety TITAN

Doskonała malowarka drogowa renomowanej firmy Titan do wszechstronnych zastosowań na drogach ,placach i parkingach. Trwała wydajna, niezawodna, zaprojektowana tak, by wytrzymać codzienną ciągłą pracę na chodniku, boisku i murawie. To doskonała malowarka pośrednia dla wykonawców, którzy potrzebują zwrotnego urządzenia o średniej obciążalności do projektów, w których po prostu nie opłaca się korzystać z dużych urządzeń.

25 490,00 zł 22 745,00 zł 20 723,58 zł 18 491,87 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37241
Zacieraczka to tynków na mokro ROKAMAT 400
Zacieraczka to tynków na mokro ROKAMAT 400

Niemieckiej produkcji Kammerer GmbH zacieraczka do tynków Rokamat 400 jest wyposażona w sprawdzony i wydajny system napędowy. Bezstopniowa regulacja obrotów, umożliwia płynne ustawienie urządzenia. Rokamat 400 jest wyposażona w mocną ...

6 150,00 zł 5 949,00 zł 5 000,00 zł 4 836,59 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 23994
Tynkarski agregat do gładzi szpachlowych tapet natryskowych zapraw klejowych tynków elewacyjnych Euromair Compact-Pro 15
Tynkarski agregat do gładzi szpachlowych tapet natryskowych zapraw klejowych tynków elewacyjnych Euromair Compact-Pro 15

Do nakładania gotowych mieszanek gładzi szpachlowych tapet natryskowych zapraw klejowych i tynkarskich tynków elewacyjnych mineralnych akrylowych silikatowych silikonowych

24 690,00 zł 22 899,00 zł 20 073,17 zł 18 617,07 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38345
Gilotyna GS3 brukarska łamarka do kostki brukowej silikatów suporeksu duża
Gilotyna GS3 brukarska łamarka do kostki brukowej silikatów suporeksu duża

Max. szerokość ciętego materiału: 330 mm
Max. wysokość. ciętego materiału: 265 mm
Min. wysokość ciętego materiału: 65 mm
Waga: 36 kg

1 500,00 zł 1 352,00 zł 1 219,51 zł 1 099,19 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37791
Piła do bloczków Ytong gazobetonu taśmowa  Dr Schulze BAS 400 i BAS 650
Piła do bloczków Ytong gazobetonu taśmowa Dr Schulze BAS 400 i BAS 650
Niebywałym plusem tej piły jest łatwość obsługi.Urządzenie dysponuje systemem napięcia ostrza, regulacją kąta itp.
Dzięki zaawansowanej budowie, piłę bardzo łatwo oraz szybko można transportować w zakresie całej budowy. Zastosowane zasilanie 230V / 50 Hz umożliwia wykorzystanie urządzenia praktycznie wszędzie.

 

13 700,00 zł 12 799,00 zł 11 138,21 zł 10 405,69 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36418
Ubijak skoczek stopa wibracyjna zagęszczarka do gruntu MTX 70 MIKASA
Ubijak skoczek stopa wibracyjna zagęszczarka do gruntu MTX 70 MIKASA

Waga: 75kg
Silnik: Honda GX 100
Paliwo: Benzyna bezołowiowa
Moc silnika: 2,1 kW (2,80 KM)
Wymiary [WxSxD]: 1027 x 350 x 788 mm  
Wymiary stopy: 285 x 340 mm                                                                
Wysokość skoku: 50-80 mm
Siła uderzeń: 14,9 kN

11 660,00 zł 9 150,00 zł 9 479,67 zł 7 439,02 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37838
Stopa zagęszczająca skoczek ubijak MIKASA  MTX 60 E
Stopa zagęszczająca skoczek ubijak MIKASA MTX 60 E

Waga: 64 kg
Silnik: Honda GX100
Paliwo: Benzyna bezołowiowa
Moc silnika: 2,1 kW (3 KM)
Wymiary [WxSxD]: 1025 x 350 x 713 mm
Wymiary stopy: 265 x 340 mm
Wysokość skoku: 50-80 mm
Siła uderzeń: 13,6 kN

9 452,00 zł 7 999,00 zł 7 684,55 zł 6 503,25 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37837
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium