Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producenci
Produkt dnia
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320  420  340  431  na zamek jednopunktowy
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320 420 340 431 na zamek jednopunktowy

Wys. 1800 mm
Szer.  600 mm
Głęb.  500 mm
Waga 35 kg

569,00 zł 428,00 zł 462,60 zł 347,97 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION

3 stanowiskowy: wymiary: 91 x 31 x h69 cm
Pojemność: 3 x 60 l worki lub 3 x 30 litrów wiaderka
4 stanowiskowy: wymiary: 121 x 31 x h69 cm
Pojemność: 4 x 60 l worki lub 4 x 30 litrów wiaderka

626,00 zł 555,00 zł 508,94 zł 451,22 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38351
Maska medyczna maseczka BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt (1,55 zł/szt)
Maska medyczna maseczka BFE>95% z certyfikatem- 50 szt (1,55 zł/szt)

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 77,50 zł 91,67 zł 71,76 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39079
Ławka parkowa metalowa długość 194 cm SPARTAN
Ławka parkowa metalowa długość 194 cm SPARTAN

Długość ławki – 196 cm.
Szerokość ławki – 64 cm.
Wysokość całkowita ławki– 76 cm.
Wysokość siedziska ławki– 41 cm.
Szerokość siedziska ławki– 34,5 cm.
Długość siedziska ławki– 170 cm.
Stelaż z rury stalowej – fi 60 mm.

617,00 zł 559,00 zł 501,63 zł 454,47 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 33098
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN

Oczyszczanie ścieków bytowo-gospodarczych z gospodarstw indywidualnych na terenach pozbawionych sieci kanalizacyjnej.

3 222,00 zł 2 619,51 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 15707
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów - wykonane na bazie standardowych pojemników dwu lub czterokołowych, plastikowych wykonane ze specjalnie stworzonego tworzywa sztucznego. Są niezwykle wytrzymałe mechanicznie oraz odporne na UV, zimno, nagrzewanie i chemikalia.

854,90 zł 695,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37192
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony

Betonowe stoły do gier to gwarancja doskonałej zabawy. Dodatkowo dzięki nim każdy będzie miał możliwość skorzystania z rozrywki na świeżym powietrzu.

3 799,00 zł 3 088,62 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36798
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka

Długość: 900 mm Szerokość: 720 mm Wysokość: 1500 mm Wysokość zasypu: 900 mm Ciężar całkowity (bez wyposażenia): 220 kg Pojemność kosza zasypowego: 110 l Pojemność kosza zasypowego: 135 kg Wydajność (zależna od mie...

17 466,00 zł 14 200,00 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 10305
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3  trzy-elementowa  model ST
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3 trzy-elementowa model ST

jako drabina wolnostojąca, przystawna i rozsuwana z możliwością ustawiania na nierównym podłożu, również na schodach i podestach.

984,00 zł 800,00 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37130
Osuszacz powietrza pochłaniacz wilgoci Zipper ZI-BAT50
Osuszacz powietrza pochłaniacz wilgoci Zipper ZI-BAT50

Budowlany osuszacz powietrza do 70 m² 900 W

Idealny do suszenia i osuszania ścian!

2 188,00 zł 1 778,86 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38575
Ławka parkowa stalowo drewniana Gladiator
Ławka parkowa stalowo drewniana Gladiator

Długość Ławki 170 cm
Szerokość ławki 57 cm
Wysokość ławki 74 cm
Długość siedziska 170 cm
Szerokość siedziska 34 cm
Wysokość siedziska 42,5 cm

484,00 zł 393,50 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38732
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC

do izolacji termicznej-akustycznej i ogniowej ścian wewnętrznych i zewnętrznych

27,81 zł 22,61 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36016
Nagrzewnica olejowa HNO-20 SKIVA
Nagrzewnica olejowa HNO-20 SKIVA

Moc prądnicy nominalna (kW) 20
Średnie zużycie paliwa 1,9
Pojemność zbiornika (w l) 12
Wydajność 550 m3/h
Regulacja mocy (w kW) płynna
Napięcie zasilające 220-240
Rodzaj paliwa olej napędowy
Odprowadzenie spalin nie

979,00 zł 795,93 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37706
Dozownik łokciowy płynu do dezynfekcji w opcji ze stojakiem
Dozownik łokciowy płynu do dezynfekcji w opcji ze stojakiem

Pojemność  1 L
Dźwignia  Łokciowa
Obudowa  Stal nierdzewna, 1,2mm grubości
Wykończenie Mat
Materiał   AISI 304
Uzupełnianie Z opakowania zbiorczego
Zamknięcie Kluczyk
Wymiary  103 x 309 x 82 mm

313,00 zł 254,47 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39064
Agregat malarski Titan Compact 190
Agregat malarski Titan Compact 190

Silnik 0,56 kW max. rozmiar dyszy - L/ 0,019" pistolet - LX-80 max. wydajność - 1,3 l / min max. ciśnienie natrysku - 200 bar długość węża - 15 m

2 999,00 zł 2 438,21 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37595
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas

Wymiary wys. x szer. x gł. [ mm ] zewnętrzne 1650 x 750 x 330 mm Waga [ kg ] 26,5 kg Dostępne kolory     
RAL 7035 Gwarancja 24 miesięcy Konstrukcja szafy metalowa Szafa zamykana zamkiem cylindrycznym z klamką

743,90 zł 604,80 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38472
Dozownik mydła ze stali nierdzewnej C7001S
Dozownik mydła ze stali nierdzewnej C7001S

Wymiary 100 x 320 x 112 mm
Okienko Tak
Montaż Ścienny
W komplecie: zestaw montażowy, kluczyk
Mocowanie 3 śrubowe ścienne

269,00 zł 218,70 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39056
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO

Agregat prądotwórczy K-AK2500 firmy Kaltmann to praktyczny generator prądu, służący do awaryjnego zasilenia sprzętu w gospodarstwie domowym czy podczas prac remontowych. Z powodzeniem może zasilać elektronarzędzia czy sprzęt AGD, ale sprawdzi się także w trakcie biwaku czy na kempingu.

717,00 zł 582,93 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 20471
Agregat prądotwórczy Kaltmann K-AP 2500 B
Agregat prądotwórczy Kaltmann K-AP 2500 B

Silnik: 1-cylindrowy, 4-suwowy, Paliwo: benzyna bezołowiowa, Zbiornik paliwa: 12L, Zbiornik oleju: 0,6l,
System startu: linkowy, EasyStart, Moc znamionowa: 2000W, Moc maksymalna: 2200W, Regulator napięcia: AVR,
Średnie spalanie: 1,6l/h, Gniazda: 2x230V, Waga: 38kg

749,00 zł 608,94 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37708
Kosz na śmieci z daszkiem Kosz Miejski II
Kosz na śmieci z daszkiem Kosz Miejski II

Wysokość całkowita – 110 cm
Pojemność – 30 L
Wysokość pojemnika – 48 cm
Średnica wkładu – 28 cm
Popielnica we wkładzie – TAK
Wykonano z: Stal

313,00 zł 254,47 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37184
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Maska medyczna maseczka BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt (1,55 zł/szt)
Maska medyczna maseczka BFE>95% z certyfikatem- 50 szt (1,55 zł/szt)

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 77,50 zł 91,67 zł 71,76 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39079
Płyn do dezynfekcji rąk alkoholowy DEZYNFEKT H pojemnik 1L lub 5L
Płyn do dezynfekcji rąk alkoholowy DEZYNFEKT H pojemnik 1L lub 5L

Skład: Etanol (alkohol etylenowy) - 60-75%     Glicerol 1,5 %   
Numer rejestracji produktu: 0081/TP/2020
Data ważności: 36 miesięcy od daty proukcji
Pojemności: 1 litr, 5 litrów

33,06 zł 29,99 zł 26,88 zł 24,38 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39146
Płyn do dezynfekcji rąk PROMOCJA 300 ml JSR Professional
Płyn do dezynfekcji rąk PROMOCJA 300 ml JSR Professional

300 ml na bazie 65% etanolu z dodatkiem glicerolu, benzoesanu i denotonium.

21,60 zł 15,99 zł 17,56 zł 13,00 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39077
Zagęszczarka ubijak dwusuwowy skoczek BS60-2  66 kg Wacker Neuson
Zagęszczarka ubijak dwusuwowy skoczek BS60-2 66 kg Wacker Neuson

Wymiary  673 x 343 x 965 mm Ciężar roboczy 66 kg Liczba uderzeń 700 1/min Typ silnika Chłodzony powietrzem, jednocylindrowy, dwusuwowy silnik benzynowy Pojemność skokowa 80 cm3
Zużycie paliwa 1,2 l/h Pojemność zbiornika paliwa 3 l Mieszanka benzynowo-olejowa 120:1 Suw stopy do ubijania 65 mm
Silnik WM80 Siła odśrodkowa 18 kN Rozmiar płyty roboczej (szerokość x długość) 280 x 340 mm Moc robocza przy prędkości obrotowej 4400 1/min 1,7 kW

10 969,00 zł 9 211,00 zł 8 917,89 zł 7 488,62 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37638
Zagęszczarka ubijak stopa zagęszczająca BS 50-4 As Wacker Neuson
Zagęszczarka ubijak stopa zagęszczająca BS 50-4 As Wacker Neuson

ciężar roboczy  kg 65     
rozmiar płyty wibracyjnej (szer. x dł.)  mm 280 x 340     
dł. x szer. x wys.  mm 673 x 343 x 940     
liczba uderzeń maks. 1/min 656     
suw na stopie do ubijania mm 61     
Impact force  kN 16
prędkość robocza  m/min 7,1
wydajnośćœ powierzchniowa - Zagęszczanie m²/h 119

11 234,00 zł 8 596,00 zł 9 133,33 zł 6 988,62 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39233
Benzynowy młot wyburzeniowy BH65 Wacker Neuson
Benzynowy młot wyburzeniowy BH65 Wacker Neuson

energia udaru  J (kgf) 65     
liczba uderzeń  1/min 1300     
ciężar  kg 25    
dł. x szer. x wys.  mm 848 x 492 x 346
producent silnika  Wacker Neuson     
typ silnika * WM80c     
pojemność skokowa  cm³ 80
moc silnika  kW 1,7

18 730,00 zł 12 176,00 zł 15 227,64 zł 9 899,19 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39235
 Agregat generator prądu spalinowy inwertorowy  ZI-STE1100IV Zipper
Agregat generator prądu spalinowy inwertorowy ZI-STE1100IV Zipper

Moc silnika S1 1300W
Prędkość 4800 obr./min
Pojemność 53.5cm3
Pojemność zbiornika 4.2l paliwo E95
Pojemność zbiornika oleju silnikowego 260 ml

1 130,00 zł 1 059,00 zł 918,70 zł 860,98 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39273
Maska medyczna maseczka BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt (1,55 zł/szt)
Maska medyczna maseczka BFE>95% z certyfikatem- 50 szt (1,55 zł/szt)

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 77,99 zł 91,67 zł 72,21 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39322
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt

Wodoodporne jednorazowe rękawiczki foliowe 
Kolor: przezroczysty
Klasa: spożywcza

4,20 zł 3,49 zł 3,41 zł 2,84 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39323
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt

Wodoodporne jednorazowe rękawiczki foliowe 
Kolor: przezroczysty
Klasa: spożywcza

4,20 zł 3,49 zł 3,41 zł 2,84 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39324
Młot wyburzeniowy BH55 Wacker spalinowy benzynowy
Młot wyburzeniowy BH55 Wacker spalinowy benzynowy

energia udaru  J (kgf) 55     
liczba uderzeń  1/min 1300     
ciężar  kg 24     
dł. x szer. x wys.  mm 777 x 492 x 346
producent silnika  Wacker Neuson     
typ silnika * WM80c     
pojemność skokowa  cm³ 80
moc silnika  kW 1,6

14 568,00 zł 10 946,00 zł 11 843,90 zł 8 899,19 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38882
Maska medyczna maseczka BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt
Maska medyczna maseczka BFE>95% z certyfikatem- 50 szt

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 77,99 zł 91,67 zł 72,21 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39325
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium