Złoty Płatnik
do kasy suma: 0,00 zł
  52 323 05 50 / 22 390 50 10 pn-cz 7:30-16:30, wt 7:30-17, pt 7:30-16
  52 323 05 50 / 22 390 50 10 pn-cz 7:30-16:30, wt 7:30-17, pt 7:30-16
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producenci
Produkt dnia
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas

Wymiary wys. x szer. x gł. [ mm ] zewnętrzne 1650 x 750 x 330 mm Waga [ kg ] 26,5 kg Dostępne kolory     
RAL 7035 Gwarancja 24 miesięcy Konstrukcja szafy metalowa Szafa zamykana zamkiem cylindrycznym z klamką

743,90 zł 604,80 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38472
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC
Płyty z wełny mineralnej ISOFAS ISOROC

do izolacji termicznej-akustycznej i ogniowej ścian wewnętrznych i zewnętrznych

27,81 zł 22,61 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36016
Osuszacz powietrza pochłaniacz wilgoci Zipper ZI-BAT50
Osuszacz powietrza pochłaniacz wilgoci Zipper ZI-BAT50

Budowlany osuszacz powietrza do 70 m² 900 W

Idealny do suszenia i osuszania ścian!

2 188,00 zł 1 778,86 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38575
Suszarka do rąk biała lub srebrna MDF 2000 WARMTEC
Suszarka do rąk biała lub srebrna MDF 2000 WARMTEC

napięcie zasilające: ~230V/50Hz moc grzewcza: 2000W zasięg czujnika: 5-20cm temperatura powietrza: >54°C
prędkość powietrza >58km/h średni czas suszenia ok. 30 sekund waga: 2,4kg wymiary: 255x240x230mm
gwarancja 36 miesięcy obudowa tworzywo ABS najniższy poziom dźwięku 

184,90 zł 150,33 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37863
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów - wykonane na bazie standardowych pojemników dwu lub czterokołowych, plastikowych wykonane ze specjalnie stworzonego tworzywa sztucznego. Są niezwykle wytrzymałe mechanicznie oraz odporne na UV, zimno, nagrzewanie i chemikalia.

854,90 zł 695,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37192
Kocioł CO 5 klasa moc 9 kW z podajnikiem na ekogroszek Ekomini
Kocioł CO 5 klasa moc 9 kW z podajnikiem na ekogroszek Ekomini

Kocioł EKOMINI o mocy 9kW został zaprojektowany w oparciu o zasadę górnokanałowej konstrukcji (kanały nad paleniskiem). Taki układ zapewnia praktyczny układ wymiennika z podajnikiem. Kocioł jest wykonany jest w tzw. wersji wysokiej – zajmuje mało miejsca w kotłowni – wymiary są kompaktowe i pozwalają na montaż w niewielkich kotłowniach.

6 688,00 zł 5 437,40 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36578
Pojemnik na piasek i sól z tworzywa 80-120- 160 l
Pojemnik na piasek i sól z tworzywa 80-120- 160 l

 Dostępne kolory: żółty, niebieski, zielony, czerwony, szary Pojemniki przeznaczone są do składowania piasku, soli, sorbentu itp. Najczęściej stosowane do posypywania ulic, dróg lub jako zbiorniki przeciwpożarowe. Estetyczny wygląd ułatwia stosowanie w miejscach publicznych takich jak stacje benzynowe, przysta...

259,00 zł 246,90 zł 210,57 zł 200,73 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 30535
Ławka parkowa stalowa długość 194 cm SPARTAN
Ławka parkowa stalowa długość 194 cm SPARTAN

Długość ławki – 194cm.
Szerokość ławki – 55cm.
Wysokość całkowita ławki– 76cm.
Wysokość siedziska ławki– 42cm.
Szerokość siedziska ławki– 40cm.
Długość siedziska ławki– 170cm.
Stelaż z rury stalowej – fi 60mm.

570,00 zł 513,00 zł 463,41 zł 417,07 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 33098
Drabina przegubowa teleskopowa TeleMatic  KRAUSE
Drabina przegubowa teleskopowa TeleMatic KRAUSE

Drabina aluminiowa przegubowo-teleskopowa Krause TeleMatic to ogromne ułatwienie przy wszelkiego rodzaju pracach, zarówno w domu oraz na budowach. Zasięg pracy na drabinie tego typu może wynosić nawet 6,4 metra (4x5) zaś sama drabina po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Może posłużyć jako: drabina przystawna, drabina wolnostojąca (dodatkowo z adaptacją na schody) lub podest roboczy (wymagany dodatkowy pomost). Jej dopuszczalne obciążenie wynosi 150 kg i spełnia normy EN-131.

942,00 zł 765,85 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 32083
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony
Betonowy stół do gry w tenisa blat zielony

Betonowe stoły do gier to gwarancja doskonałej zabawy. Dodatkowo dzięki nim każdy będzie miał możliwość skorzystania z rozrywki na świeżym powietrzu.

3 628,00 zł 2 949,59 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36798
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN
Oczyszczalnia ścieków biologiczna z drenażem PREMIUM DELFIN

Oczyszczanie ścieków bytowo-gospodarczych z gospodarstw indywidualnych na terenach pozbawionych sieci kanalizacyjnej.

3 222,00 zł 3 077,00 zł 2 619,51 zł 2 501,63 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 15707
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320  420  340  431  na zamek jednopunktowy
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320 420 340 431 na zamek jednopunktowy

Wys. 1800 mm
Szer.  600 mm
Głęb.  500 mm
Waga 35 kg

484,90 zł 394,23 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Agregat malarski Titan Compact 190
Agregat malarski Titan Compact 190

Silnik 0,56 kW max. rozmiar dyszy - L/ 0,019" pistolet - LX-80 max. wydajność - 1,3 l / min max. ciśnienie natrysku - 200 bar długość węża - 15 m

3 313,00 zł 3 199,00 zł 2 693,50 zł 2 600,81 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37595
Nagrzewnica gazowa HNB-15 Skiva 16,5 kW
Nagrzewnica gazowa HNB-15 Skiva 16,5 kW

Nagrzewnica gazowa 16,5kw Nr produktu: 5905669010085 Moc grzewcza: 16,5 kW Przepływ powietrza: 450 m3/h Moc elektryczna: 28W Zużycie gazu: 1,22kg/h Zasilanie gazem LPG Ciśnienie gazu: 500mbar Zabezpieczenie przed przegrzaniem Zabezpieczenie wypływu gazu Klasa szczelności: IP44 Zapalarka piezoelektryczna Rączka do przenoszenia Reduktor i wąż w komplecie

379,00 zł 308,13 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37705
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO

Agregat prądotwórczy K-AK2500 firmy Kaltmann to praktyczny generator prądu, służący do awaryjnego zasilenia sprzętu w gospodarstwie domowym czy podczas prac remontowych. Z powodzeniem może zasilać elektronarzędzia czy sprzęt AGD, ale sprawdzi się także w trakcie biwaku czy na kempingu.

729,00 zł 592,68 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 20471
Kominek elektryczny z obudową Mozart ECO LED biały
Kominek elektryczny z obudową Mozart ECO LED biały

Transport GRATIS !! Wyposażony w termowentylator, termostat, programator czasowy, elektroniczny wyświetlacz i pilot zdalnego sterowania. Efekt płomienia Optiflame LED z paleniskiem płonące polana podświetlanym diodami LED. Efekt świetlny niezależny od trybu grzania. 

1 569,00 zł 1 275,61 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 34407
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowa Stacja EKOSTATION
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowa Stacja EKOSTATION

pokrywa malowana proszkowa
stal powlekana organicznie
guma antypoślizgowa
plastikowe wiaderka
naklejka na kosz do segregacji
dostępny w opcji  3 i 4 komorowych

539,00 zł 438,21 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38351
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka

Długość: 900 mm Szerokość: 720 mm Wysokość: 1500 mm Wysokość zasypu: 900 mm Ciężar całkowity (bez wyposażenia): 220 kg Pojemność kosza zasypowego: 110 l Pojemność kosza zasypowego: 135 kg Wydajność (zależna od mie...

17 178,00 zł 13 965,85 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 10305
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3  trzy-elementowa  model ST
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3 trzy-elementowa model ST

jako drabina wolnostojąca, przystawna i rozsuwana z możliwością ustawiania na nierównym podłożu, również na schodach i podestach.

984,00 zł 787,00 zł 800,00 zł 639,84 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37130
Zagęszczarka wibracyjna Mikasa 90 kg MVC F80H VAS
Zagęszczarka wibracyjna Mikasa 90 kg MVC F80H VAS

Silnik: Honda GX160 Moc 4,8 KM Wymiary [WxSxD]: 1000 x 570 x 930 mm Wymiary stopy: 450 x 570 mm  
Częstotliwość drgań: 93 Hz (5600 obr/min)  Maksymalna siła odśrodkowa: 13,7 kN Maksymalna szybkość: 25 m/min
Maksymalne nachylenie: 35% Poziom wibracji na rączce: 3,8 m/s2

6 589,00 zł 5 299,00 zł 5 356,91 zł 4 308,13 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37836
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Odwodnienie prysznicowe liniowe stal nierdzewna 70 cm, 007 C
Odwodnienie prysznicowe liniowe stal nierdzewna 70 cm, 007 C

odwodnienia prysznicowe ze stali nierdzewnej. Syfon ze stali nierdzewnej, w komplecie membrana uszczelniająca.

Dostępne długości: - 50 cm - 60 cm - 70 cm - 80 cm - 90 cm - 100 cm   5 rodzajów rusztu do wyboru

301,90 zł 279,90 zł 245,45 zł 227,56 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36422
Tynkarski agregat do gładzi szpachlowych tapet natryskowych zapraw klejowych tynków elewacyjnych Euromair Compact-Pro 15
Tynkarski agregat do gładzi szpachlowych tapet natryskowych zapraw klejowych tynków elewacyjnych Euromair Compact-Pro 15

Do nakładania gotowych mieszanek gładzi szpachlowych tapet natryskowych zapraw klejowych i tynkarskich tynków elewacyjnych mineralnych akrylowych silikatowych silikonowych

23 300,00 zł 22 999,00 zł 18 943,09 zł 18 698,37 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38345
Kosz na śmieci  stalowo-drewniany duży poj 45-60 l Łódzki
Kosz na śmieci stalowo-drewniany duży poj 45-60 l Łódzki

konstrukcja kosza wykonana  z profila 40x40 [mm]
-stal malowana proszkowo 
-kosz wyposażony w wkład kwadratowy

687,00 zł 609,00 zł 558,54 zł 495,12 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36934
Kosz na śmieci z daszkiem Kosz Miejski II
Kosz na śmieci z daszkiem Kosz Miejski II

Wysokość całkowita – 110 cm
Pojemność – 30 L
Wysokość pojemnika – 48 cm
Średnica wkładu – 28 cm
Popielnica we wkładzie – TAK
Wykonano z: Stal

302,00 zł 272,00 zł 245,53 zł 221,14 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37184
Kosz na śmieci metalowy pojemność 30 l  Miejski III
Kosz na śmieci metalowy pojemność 30 l Miejski III

Uniwersalny kosz parkowo-miejski pojemność 30 litrów wyposażony w popielnicę. Posiada taki sam system opróżniania jak model z daszkiem. Całość malowana proszkowo farbami odpornymi na wszelkie warunki atmosferyczne

279,00 zł 249,90 zł 226,83 zł 203,17 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37185
Ławka parkowa stalowo drewniana Gladiator
Ławka parkowa stalowo drewniana Gladiator

Długość Ławki 170 cm
Szerokość ławki 57 cm
Wysokość ławki 74 cm
Długość siedziska 170 cm
Szerokość siedziska 34 cm
Wysokość siedziska 42,5 cm

494,00 zł 449,00 zł 401,63 zł 365,04 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38732
Ławka parkowa stalowa długość 194 cm SPARTAN
Ławka parkowa stalowa długość 194 cm SPARTAN

Długość ławki – 194cm.
Szerokość ławki – 55cm.
Wysokość całkowita ławki– 76cm.
Wysokość siedziska ławki– 42cm.
Szerokość siedziska ławki– 40cm.
Długość siedziska ławki– 170cm.
Stelaż z rury stalowej – fi 60mm.

570,00 zł 513,00 zł 463,41 zł 417,07 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 33098
Rusztowanie przejezdne COM 180.a  wieża jezdna Compact   Faraone
Rusztowanie przejezdne COM 180.a wieża jezdna Compact Faraone

kompletne rusztowanie oferowane w pięciu wersjach o wymiarze zewnętrznym podestu 75cm x 180cm i wysokości roboczej od 2,60-7,60 m.

2 099,00 zł 1 599,90 zł 1 706,50 zł 1 300,73 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 23120
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3  trzy-elementowa  model ST
Drabina wielofunkcyjna Faraone 150.3 trzy-elementowa model ST

jako drabina wolnostojąca, przystawna i rozsuwana z możliwością ustawiania na nierównym podłożu, również na schodach i podestach.

984,00 zł 787,00 zł 800,00 zł 639,84 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37130
Rusztowanie przejezdne wieża jezdna  Compact XS  Faraone
Rusztowanie przejezdne wieża jezdna Compact XS Faraone

Pojedyncze rusztowanie jezdne o szerokości 75 cm i wysokości 160 cm jest bardzo stabilne dzięki wytrzymałym stabilizatorom. Rusztowanie COMPACT jest lekkie a wygodne elementy mocowań są wykonane z tworzywa sztucznego. Wytrzymałe koła mają średnicę  Φ 125 mm, i są wyposażone w hamulec naciskowy.
Seryjny podest roboczy posiada otwieraną klapę. Podesty robocze wyposażone w specjalny sworzeń co gwarantuje maksymalne bezpieczeństwo pracy. Stężenia i barierki są łatwe do montażu i demontażu dzięki hakom zaciskowym.

1 899,00 zł 1 449,00 zł 1 543,90 zł 1 178,05 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 23086
Kominek elektryczny z obudową Avalone ECO LED beton
Kominek elektryczny z obudową Avalone ECO LED beton

Transport GRATIS !!!  Wyposażony w termowentylator, termostat, elektroniczny wyświetlacz, programator czasowy i pilot zdalnego sterowania. Efekt płomieni niezależny od trybu grzania. 

2 219,00 zł 1 912,00 zł 1 804,07 zł 1 554,47 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 34369
Agregat malarski Titan Compact 190
Agregat malarski Titan Compact 190

Silnik 0,56 kW max. rozmiar dyszy - L/ 0,019" pistolet - LX-80 max. wydajność - 1,3 l / min max. ciśnienie natrysku - 200 bar długość węża - 15 m

3 313,00 zł 3 199,00 zł 2 693,50 zł 2 600,81 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37595
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium