ARTBUD Materiały budowlane
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producenci
Produkt dnia
 Maseczka medyczna BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt
Maseczka medyczna BFE>95% z certyfikatem- 50 szt

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 31,90 zł 91,67 zł 29,54 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39079
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320  420  340  431  na zamek jednopunktowy
Szafy ubraniowe metalowe Sum 320 420 340 431 na zamek jednopunktowy

Wys. 1800 mm
Szer.  600 mm
Głęb.  500 mm
Waga 35 kg

569,00 zł 462,60 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 l Super Okazja StopVirus
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 l Super Okazja StopVirus

500 ml  Antybakteryjny i antywirusowy żel z gliceryną na bazie 75% etanolu do dezynfekcji.

26,00 zł 10,90 zł 21,14 zł 8,86 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39078
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas
Szafa biurowa metalowa z zamkiem cylindrycznym SDB ECO BASIC dwudrzwiowa Metalkas

Wymiary wys. x szer. x gł. [ mm ] zewnętrzne 1650 x 750 x 330 mm Waga [ kg ] 26,5 kg Dostępne kolory     
RAL 7035 Gwarancja 24 miesięcy Konstrukcja szafy metalowa Szafa zamykana zamkiem cylindrycznym z klamką

743,90 zł 604,80 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38472
Drabina przegubowa teleskopowa TeleMatic  KRAUSE
Drabina przegubowa teleskopowa TeleMatic KRAUSE

Drabina aluminiowa przegubowo-teleskopowa Krause TeleMatic to ogromne ułatwienie przy wszelkiego rodzaju pracach, zarówno w domu oraz na budowach. Zasięg pracy na drabinie tego typu może wynosić nawet 6,4 metra (4x5) zaś sama drabina po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Może posłużyć jako: drabina przystawna, drabina wolnostojąca (dodatkowo z adaptacją na schody) lub podest roboczy (wymagany dodatkowy pomost). Jej dopuszczalne obciążenie wynosi 150 kg i spełnia normy EN-131.

999,00 zł 812,20 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 32083
Dozownik łokciowy płynu do dezynfekcji w opcji ze stojakiem
Dozownik łokciowy płynu do dezynfekcji w opcji ze stojakiem

Pojemność  1 L
Dźwignia  Łokciowa
Obudowa  Stal nierdzewna, 1,2mm grubości
Wykończenie Mat
Materiał   AISI 304
Uzupełnianie Z opakowania zbiorczego
Zamknięcie Kluczyk
Wymiary  103 x 309 x 82 mm

199,00 zł 161,79 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39064
Dozownik mydła ze stali nierdzewnej C7001S
Dozownik mydła ze stali nierdzewnej C7001S

Wymiary 100 x 320 x 112 mm
Okienko Tak
Montaż Ścienny
W komplecie: zestaw montażowy, kluczyk
Mocowanie 3 śrubowe ścienne

248,00 zł 201,63 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39056
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO
Agregat prądotwórczy generator KALTMANN K-AK2500 PRO

Agregat prądotwórczy K-AK2500 firmy Kaltmann to praktyczny generator prądu, służący do awaryjnego zasilenia sprzętu w gospodarstwie domowym czy podczas prac remontowych. Z powodzeniem może zasilać elektronarzędzia czy sprzęt AGD, ale sprawdzi się także w trakcie biwaku czy na kempingu.

717,00 zł 582,93 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 20471
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe
Pojemniki plastikowe pojemności 1100 L klapa w klapie 4-kołowe

Pojemniki do selektywnej zbiórki odpadów - wykonane na bazie standardowych pojemników dwu lub czterokołowych, plastikowych wykonane ze specjalnie stworzonego tworzywa sztucznego. Są niezwykle wytrzymałe mechanicznie oraz odporne na UV, zimno, nagrzewanie i chemikalia.

854,90 zł 695,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37192
Agregat malarski Titan Compact 190
Agregat malarski Titan Compact 190

Silnik 0,56 kW max. rozmiar dyszy - L/ 0,019" pistolet - LX-80 max. wydajność - 1,3 l / min max. ciśnienie natrysku - 200 bar długość węża - 15 m

3 066,45 zł 2 493,05 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37595
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 - 5 litrów DRASEPTAN S10  Dragon
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 - 5 litrów DRASEPTAN S10 Dragon

zawiera od 70-75% etanolu i 7% gliceryny usuwa wirusy, nie wymaga spłukiwania, nie wysusza rąk,

17,90 zł 10,90 zł 14,55 zł 8,86 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39081
Płyn do dezynfekcji rąk  0,5 litra Draseptan S10 + 10 szt. maseczek z certyfikatem
Płyn do dezynfekcji rąk 0,5 litra Draseptan S10 + 10 szt. maseczek z certyfikatem

zawiera od 70-75% etanolu i 7% gliceryny usuwa wirusy, nie wymaga spłukiwania, nie wysusza rąk,

27,70 zł 14,99 zł 22,52 zł 12,19 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39523
Suszarka do rąk biała lub srebrna MDF 2000 WARMTEC
Suszarka do rąk biała lub srebrna MDF 2000 WARMTEC

napięcie zasilające: ~230V/50Hz
moc grzewcza: 2000W
zasięg czujnika: 5-20cm
temperatura powietrza: >54°C
prędkość powietrza >58km/h
średni czas suszenia ok. 30 sekund
waga: 2,4kg
wymiary: 255x240x230mm

212,00 zł 172,36 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37863
Altana domek ogrodowy Lawenda
Altana domek ogrodowy Lawenda

2594 x 2538 mm dach pokryty papą gr. 2,7 mm. Obiekt wyróżnia się frontowym przeszkleniem – posiada 3 okna z brązowymi szybami typu antisol. Ponadto altana wyposażona jest w przeszklone dwuskrzydłowe drzwi.

 
5 739,00 zł 5 599,00 zł 4 665,85 zł 4 552,03 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 31546
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka
Agregat tynkarski KALETA-5 + zacieraczka

Długość: 900 mm Szerokość: 720 mm Wysokość: 1500 mm Wysokość zasypu: 900 mm Ciężar całkowity (bez wyposażenia): 220 kg Pojemność kosza zasypowego: 110 l Pojemność kosza zasypowego: 135 kg Wydajność (zależna od mie...

17 466,00 zł 14 200,00 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 10305
Szklarnia ogrodowa 12 m2 poliwęglanem 4 mm  Plus 3 x 4 m
Szklarnia ogrodowa 12 m2 poliwęglanem 4 mm Plus 3 x 4 m

długość 4m, szerokość 3m, wysokość 2m
ocynkowana rura o profilu kwadratowym 20x20
odległość między łukami 67cm

1 696,00 zł 1 529,00 zł 1 378,86 zł 1 243,09 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39804
 Agregat prądotwórczy Zipper ZI-STE950A
Agregat prądotwórczy Zipper ZI-STE950A

przenośny agregat prądotwórczy 

559,00 zł 454,47 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38580
Pojemnik do segregacji odpadów  trojak mini 3 x 120 l
Pojemnik do segregacji odpadów trojak mini 3 x 120 l

długość  1000 mm
szerokość  412 mm
wysokość  654 mm/ 750 mm

348,00 zł 282,93 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35341
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION
Kosze do segregacji odpadów 3 lub 4 stanowiskowy Stacja EKO STATION

3 stanowiskowy: wymiary: 91 x 31 x h69 cm
Pojemność: 3 x 60 l worki lub 3 x 30 litrów wiaderka
4 stanowiskowy: wymiary: 121 x 31 x h69 cm
Pojemność: 4 x 60 l worki lub 4 x 30 litrów wiaderka

629,00 zł 511,38 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38351
Agregat prądotwórczy Kaltmann K-AP 2500 B
Agregat prądotwórczy Kaltmann K-AP 2500 B

Silnik: 1-cylindrowy, 4-suwowy, Paliwo: benzyna bezołowiowa, Zbiornik paliwa: 12L, Zbiornik oleju: 0,6l,
System startu: linkowy, EasyStart, Moc znamionowa: 2000W, Moc maksymalna: 2200W, Regulator napięcia: AVR,
Średnie spalanie: 1,6l/h, Gniazda: 2x230V, Waga: 38kg

749,00 zł 608,94 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37708
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Nagrzewnica olejowa 35kW KD11714 Kraft&Dele
Nagrzewnica olejowa 35kW KD11714 Kraft&Dele

Moc: 35 kW
Zbiornik paliwa: 56 L
Maks. zużycie paliwa: 2,4 kg/h
Wydatek ciepłego powietrza: 780 m³/h
Wymiary: 1110 x 490 x 750 mm
Waga: 34,4 kg

1 799,00 zł 1 749,99 zł 1 462,60 zł 1 422,76 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39919
 Maseczka medyczna BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt
Maseczka medyczna BFE>95% z certyfikatem- 50 szt

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 31,90 zł 91,67 zł 29,54 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39079
Agregat Tynkarski BAPRO one 400V
Agregat Tynkarski BAPRO one 400V

Wydajność : regulowana od 8 do 80 l / min Odległość podawania : do 50 m
Napęd : 2 trójfazowe silniki 400V/ 50 Hz Motoreduktor główny: 5,5 kW 416 obr./min, Motoreduktor koła podawczego: 0,55 kW 29 obr./min Wydajność kompresora : 0,9kW wydajność 250 l/min Pompa wody : 0,37kW Wymiary: D/S/W:1250/720/1530 mm Wysokość zasypu: 90cm Pojemność zasobnika: 130 l Waga: 270 kg

21 758,00 zł 20 399,00 zł 17 689,43 zł 16 584,55 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 31927
Wyrzynarka 600W, ilość suwów 500-3000 min-1 Graphite 58G060
Wyrzynarka 600W, ilość suwów 500-3000 min-1 Graphite 58G060

Wyrzynarka 600 W Graphite, model 58G060 przeznaczona do cięcia drewna, metalu i tworzyw sztucznych. Dzięki możliwości regulacji prędkości cięcia oraz funkcji podrzynania umożliwia dostosowanie prędkości cięcia stosownie do ciętego materiału oraz pozw...

154,57 zł 117,99 zł 125,67 zł 95,93 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 20904
Agregat tynkarski KALETA 5s
Agregat tynkarski KALETA 5s

Pojemność kosza 135 kg Wydajność 6-60 l Max ciś. tłoczenia 30 atm
Odległość podawania do 30 m Silnik pompy 5,5 kW/400 obr/min Silnik kosza 1,1 kW/45 obr/min
Kompresor Kaleta 250 l/min
Pompa wodna 400 V

22 053,00 zł 18 899,00 zł 17 929,27 zł 15 365,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 10423
Agregat tynkarski typ  KALETA  4 i 4s + Zacieraczka
Agregat tynkarski typ KALETA 4 i 4s + Zacieraczka

Długość 1580 mm  Szerokość 670 mm  Wysokość 1200 mm
Wysokość zasypu 950 mm  Waga 160 kg
Pojemność kosza 75 kg
Wydajność 6-60 l
Max ciś. tłoczenia 30 atm
Odległość podawania do 20 m
Silnik pompy 5,5 kW/400 obr/min

17 000,00 zł 15 399,00 zł 13 821,14 zł 12 519,51 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 8084
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt

Wodoodporne jednorazowe rękawiczki foliowe 
Kolor: przezroczysty
Klasa: spożywcza

4,20 zł 1,00 zł 3,41 zł 0,81 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39323
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt
Rękawiczki jednorazowe foliowe HDPE przezroczyste 100 szt

Wodoodporne jednorazowe rękawiczki foliowe 
Kolor: przezroczysty
Klasa: spożywcza

4,20 zł 1,00 zł 3,41 zł 0,81 zł
opak.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39324
Zagęszczarka płytowa MP 20 Wacker Neuson
Zagęszczarka płytowa MP 20 Wacker Neuson

ciężar roboczy 96 kg siła odśrodkowa 20 kN rozmiar płyty roboczej (szer. x dł.) 500 × 588 mm
posuw do przodu (maks.) 30 m/min wydajnośćœ powierzchniowa (maks.) 900 m²/h typ silnika  Chłodzony powietrzem, jednocylindrowy, czterosuwowy silnik benzynowy producent silnika Loncin-G210F pojemność skokowa  212 cm³
moc silnika 4,4 kW przy prędkości obrotowej  3.600 1/min zużycie paliwa napędowego  1,4 l/h pojemność baku (paliwo) 3,6 l

5 200,00 zł 4 439,00 zł 4 227,64 zł 3 608,94 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37623
Wiertarka udarowa 650W uchwyt kluczykowy 13 mm Graphite 58G716 (szt.)
Wiertarka udarowa 650W uchwyt kluczykowy 13 mm Graphite 58G716 (szt.)

Wiertarka udarowa 650 W Graphite, model 58G716 przeznaczona do wiercenia w betonie, drewnie, stelażach aluminiowych i ścianach karton-gipsowych wkręcania i wykręcania wkrętów. Posiada też możliwość regulacji prędkości obrotowej wrzeciona, zmiany kier...

209,99 zł 179,99 zł 170,72 zł 146,33 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 8603
Maseczka chirurgiczna BFE>95%  z certyfikatem- 50 szt.
Maseczka chirurgiczna BFE>95% z certyfikatem- 50 szt.

karton 50 szt 
trójwarstwowa
hipoalergiczna
nie zawiera włókien szklanych
duży komfort w oddychaniu

99,00 zł 31,90 zł 91,67 zł 29,54 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 39322
Zbiornik  na wodę deszczową z polietylenu osadnik HORIZON-S 2000 litrów
Zbiornik na wodę deszczową z polietylenu osadnik HORIZON-S 2000 litrów

Kod produktu: 3-2000HOR-S
Wysokość 1450 mm
Szerokość 1100 mm
Długość 2660 mm
Wlot DN150 1040 mm
Wylot DN100 990 mm

1 929,00 zł 1 689,00 zł 1 568,29 zł 1 373,17 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 6024
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium