Złoty Płatnik
do kasy suma: 0,00 zł
  52 323 05 50 /51 /53 /61 pn-cz 7:30-16:30, wt 7:30-17, pt 7:30-16
  52 323 05 50 /51 /53 /61 pn-cz 7:30-16:30, wt 7:30-17, pt 7:30-16
Producenci
Produkt dnia
 Fontanna Kefalonia FineCrete JURAND
Fontanna Kefalonia FineCrete JURAND

Oferujemy fontannę Kefalonia wykonaną w technologii FineCrete. Ze względu na ręczną technologię produkcji, wymiary mogą się różnić o max ±5%. Prosimy o wybór żądanego stylu przez zaznaczenie w oknie: styl – wybierz W ceny fontann nie jest wliczony os...

3 826,00 zł 3 110,57 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 30788
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28 operator internetowej platformy handlowej dostępnej pod adresem www.artbud.pl (dalej zwanym
„Art.-Bud”

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas, oto nasze dane kontaktowe:
adres e-mail: e-sklep@artbud.pl
adres pocztowy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Art.-BUD” Jan Lachowski z siedzibą w 85-746 Bydgoszczy przy ul. Towarowej 28

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie w związku z transakcjami na stronie „Art.-Bud” dokonywanymi przez Ciebie bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta na podstawie Regulaminu Art.-BUD.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez Artbud.pl?

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe, bo jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą w związku z dokonaniem na stronie Artbud transakcji bez konieczności uprzedniej rejestracji i posiadania konta,
w tym do:

  • umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną, oraz korzystania z Art.-Bud, w tym dokonywania transakcji na naszej platformie handlowej i wykonania płatności za towary sprzedane w oficjalnym Sklepie Art.-Bud;
  • zapewnienia obsługi transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji dostawy w ramach umowy sprzedaży w Sklepie Art.-Bud;
  • obsługi reklamacji na Art.-Bud lub w Oficjalnym Sklepie Art.-Bud w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • obsługi Twoich próśb, które do nas kierujesz (np. przez formularz kontaktowy); kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług.
    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych
    i rachunkowych.
    Przetwarzamy też Twoje dane osobowe w celach wskazanych poniżej, na podstawie prawnie uzasadnionego
    interesu Art.-Bud , którym jest:
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych;
  • zapewnienie bezpieczeństwa usług, które świadczymy Ci drogą elektroniczną, w tym
    egzekwowanie przestrzegania zasad wewnętrznych Art.-Bud oraz przeciwdziałanie
    oszustwom i nadużyciom i zapewnienie bezpieczeństwa ruchu;
  • prowadzenie badań i analiz Art.-Bud między innymi pod kątem funkcjonalności
    tej platformy handlowej, poprawy działania usług czy oszacowania głównych
    zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • obsługa Twoich próśb przekazywanych w szczególności działowi obsługi
    użytkownika oraz przez formularz kontaktowy w sytuacji, gdy nie są one związane
    wprost z wykonaniem umowy;
  • windykacja należności; prowadzenie postępowań sądowych, arbitrażowych i mediacyjnych;
  • prowadzenie analiz statystycznych;
  • przechowywanie danych dla celów archiwalnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa).

Na podstawie i tylko o ile udzielisz na to zgody, Art. Bud przetwarza Twoje dane osobowe w celu:

  • zapisywania danych w plikach cookies oraz gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Art. Bud wymaga podania przez Ciebie nazwy i adresu oraz adresu e-mail aby móc zawrzeć i wykonać umowę zawartą z Tobą, w związku z każdą transakcją dokonaną przez Ciebie na Art.-Bud bez konieczności uprzedniej rejestracji i założenia konta. Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą umowy, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z Art.-Bud w sposób opisany w zdaniu poprzedzającym.
Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Ciebie podania innych danych niezbędnych np.
ze względów rachunkowych lub podatkowych. W pozostałym zakresie podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec Art.-Bud w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich
przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo
wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.
Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Art.-Bud; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: zauważysz, że Twoje dane są nieprawidłowe –
    możesz żądać ograniczenia przetwarzania Twoich danych na okres pozwalający nam sprawdzić prawidłowość
    tych danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały
    usunięte; Twoje dane nie będą nam już potrzebne, ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub
    dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy
    prawnie uzasadnione podstawy po naszej stronie są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie Twoich danych odbywa się na
    podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób
    automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić wobec przetwarzania Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, gdy ich przetwarzanie odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony przez szczególną sytuację, w której się znalazłeś/aś.

Komy udostępniamy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud może udostępniać Twoje dane osobowe podmiotom wspierającym Art.-Bud w świadczeniu usług drogą elektroniczną, czyli takim, które zapewniają usługi płatnicze, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe.
Art.-Bud może przekazać Twoje dane osobowe organom publicznym walczącym z oszustwami i nadużyciami.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Art.-Bud przechowuje Twoje dane osobowe w związku z dokonaniem przez Ciebie transakcji na Art.-Bud bez
uprzedniej rejestracji i założenia konta, przez czas niezbędny do realizacji danej transakcji oraz przez czas, w jakim możliwe jest dochodzenie roszczeń w związku z wykonaniem umowy, zawartej na skutek transakcji, maksymalnie 3,5 roku od dnia dokonania transakcji.
Dodatkowo, dane mogą być przez nas przechowywane dla celów zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych przez okres 10 lat od dnia zakończenia obowiązywania umowy lub zdarzenia powodującego konieczność takiego przetwarzania.
Jednocześnie, w celu rozliczalności będziemy przechowywać dane przez okres, w którym Art.-Bud zobowiązany jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych, w tym umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy do Google LLC w oparciu
o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych,
zatwierdzone przez Komisję Europejską.

Czy przetwarzamy Twoje dane osobowe automatycznie (w tym poprzez profilowanie) w sposób wpływający na Twoje prawa?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania),
jednakże nie będzie to wywoływać wobec Ciebie żadnych skutków prawnych lub w podobny sposób
istotnie wpływać na Twoją sytuację.
Profilowanie danych osobowych przez Art.-Bud polega na przetwarzaniu Twoich danych
(również w sposób zautomatyzowany), poprzez wykorzystywanie ich do oceny niektórych
informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji
oraz zainteresowań.

Promocje
Suszarka automatyczna do rąk Mistral 2000 W Faneco
Suszarka automatyczna do rąk Mistral 2000 W Faneco

Materiał obudowy Plastik ABS
Kolor Biały
Moc znamionowa 2000 W
Sposób uruchamiania Automatyczny - fotokomórka
Odległość wymagana do uruchomienia 5 - 20 cm
Poziom hałasu 60 dB
Wydmuch powietrza 2,7 m²/min
Prędkość powietrza >15 m/s
Temperatura suszenia 50 °C

173,43 zł 155,89 zł 141,00 zł 126,74 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38498
Rusztowanie przejezdne wieża jezdna  Compact XS  Faraone
Rusztowanie przejezdne wieża jezdna Compact XS Faraone

Pojedyncze rusztowanie jezdne o szerokości 75 cm i wysokości 160 cm jest bardzo stabilne dzięki wytrzymałym stabilizatorom. Rusztowanie COMPACT jest lekkie a wygodne elementy mocowań są wykonane z tworzywa sztucznego. Wytrzymałe koła mają średnicę  Φ 125 mm, i są wyposażone w hamulec naciskowy.
Seryjny podest roboczy posiada otwieraną klapę. Podesty robocze wyposażone w specjalny sworzeń co gwarantuje maksymalne bezpieczeństwo pracy. Stężenia i barierki są łatwe do montażu i demontażu dzięki hakom zaciskowym.

1 899,00 zł 1 519,00 zł 1 543,90 zł 1 234,96 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 23086
Rusztowanie przejezdne  wieża jezdna Compact   Faraone
Rusztowanie przejezdne wieża jezdna Compact Faraone

Pojedyncze rusztowanie jezdne o szerokości 75 cm i wysokości 180 cm jest bardzo stabilne dzięki wytrzymałym stabilizatorom. Rusztowanie COMPACT jest lekkie a wygodne elementy mocowań są wykonane z tworzywa sztucznego.Wytrzymałe koła mają średnicę  Φ 125 mm, i są wyposażone w hamulec naciskowy.Seryjny podest roboczy posiada otwieraną klapę.Podesty robocze wyposażone w specjalny sworzeń co gwarantuje maksymalne bezpieczeństwo pracy.Stężenia i barierki są łatwe do montażu i demontażu dzięki hakom zaciskowym.

2 099,00 zł 1 679,00 zł 1 706,50 zł 1 365,04 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 23120
Płyty tarasowe Linea Trawertyn Polbruk
Płyty tarasowe Linea Trawertyn Polbruk

Płyty tarasowa LINEA (trawertyn) to prostokątne płyty w jasnoszarym i beżowym kolorze, o fakturze przypominającej wapienną skałę. 

 

12,69 zł 11,98 zł 10,32 zł 9,74 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35750
Biurko warsztatowe jezdne stół narzędziowy
Biurko warsztatowe jezdne stół narzędziowy

Biurko warsztatowe jezdne BLK20/CF Wymiary: wysokość 880mm, szerokość 1140mm, głębokość 735mm solidna konstrukcja wykonana z wysokiej jakości kształtowników stalowych o grubości 2,5mm, solidny blat wykonany ze sklejki lakierowanej o grubości 30mm, na tyle blatu listwa zabezpieczająca, nośność stołu 500kg, szuflady osadzone na prowadnicach teleskopowych z łożyskami kulkowymi, szuflady z pełnym wysuwem

2 789,00 zł 2 699,00 zł 2 267,48 zł 2 194,31 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 32794
Kosz do segregacji odpadów do wewnątrz lub na zewnątrz
Kosz do segregacji odpadów do wewnątrz lub na zewnątrz

WYMIARY
450 X 540 X 2800 mm
MONTAŻ
Wkręty montażowe
Wolnostojący

7 510,00 zł 6 999,00 zł 6 105,69 zł 5 690,24 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38420
Palarnia zewnętrzna stalowa szklana
Palarnia zewnętrzna stalowa szklana

Wymiary: wysokość: 2522 mm , szerokość: 2320 mm, długość: 2320 mm
Materiały:-stal: nierdzewna AISI 304 lub stal ocynkowana  i malowana proszkowo
Informacje dodatkowe:-możliwe inne wymiary
Montaż:-kotwiona

18 164,00 zł 16 999,00 zł 14 767,48 zł 13 820,33 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38426
Szafy ubraniowe-szatniowe-pracownicze metalowe BHP Sum
Szafy ubraniowe-szatniowe-pracownicze metalowe BHP Sum
Szafy ubraniowe pozwalają na estetyczne i funkcjonalne urządzenie pomieszczeń socjalnych dla pracowników.W drzwiach otwory wentylacyjne pozwalające na wymianę powietrza.Szafy Sum proponujemy w różnych wersjach cenowych – w zależności od grubości i rodzaju blach, z jakich są wykonane.Nóżki i wieniec dolny ocynkowane – lepsza ochrona antykorozyjna szafki
 
484,90 zł 359,90 zł 394,23 zł 292,60 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 35661
Kocioł CO 5 klasa moc 13 kW z podajnikiem na ekogroszek TORET
Kocioł CO 5 klasa moc 13 kW z podajnikiem na ekogroszek TORET

Kotły TORET przeznaczone są do zasilania instalacji c.o. różnego rodzaju obiektów oraz przygotowania c.w.u. Znajdują zastosowanie w instalacjach grzewczych głównie w budynkach mieszkalnych, pawilonach handlowych, warsztatach, gospodarstwach wiejskich, itp.

8 453,00 zł 8 199,00 zł 6 872,36 zł 6 665,85 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 36577
Agregat  do natrysku struktur Graco  RTX 5500PX i RTX5500PI
Agregat do natrysku struktur Graco RTX 5500PX i RTX5500PI

Silnik bezszczotkowy - 1,5 kW Kompresor bezolejowy - 260 l/min, 3 bar Maks. ciśnienie robocze - 7 bar
Maks. ciśnienie powietrza - 3 bar Maks. wydajność (w zależności od gęstości materiału) - 21 l/min.
Maks. Średnica cząstek dla pompy - 9 mm.
Maks. Średnica cząstek dla pistoletu - 4,5 mm.
Pojemność zasobnika - 57 litrów
Ciężar (łącznie z wężem i lancą) - 66 kg.
Maks. długość węża - 30 m.

18 999,00 zł 18 749,00 zł 15 446,34 zł 15 243,09 zł
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 37448
Kratki trawnikowe Scala System 50x50x4 cm
Kratki trawnikowe Scala System 50x50x4 cm

Wymiary:(szerokość, długość, wysokość) 50x50x4 cm / 50x50x5 cm Waga 1,05 kg / 1,15 kg Powierzchnia kratki (brutto) 0,25 m² Powierzchnia krycia  4,4 szt/m² Kolor  zielony, czarny Materiał PE, PP Wytrzymałość            160-300 t/m²

9,89 zł 8,79 zł 8,04 zł 7,15 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 38195
Biały klej odkształcalny S1 – typ C2TE S1 -ATLAS PLUS S1
Biały klej odkształcalny S1 – typ C2TE S1 -ATLAS PLUS S1

typ C2TE [C2TE S1]  opakowanie 25 kg

64,10 zł 55,76 zł 52,11 zł 45,33 zł
szt.
5 (Ilość ocen: 0)
Id: 136
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium